Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Yrsa Walldén
Flickvänsmaterial
Roxy och Eva har just tagit studenten. Eva har precis blivit dumpad av sin kille och Roxy har aldrig haft någon. Men de har varandra och sommarens projekt blir att hitta en kille till Roxy. Eva fixar med bilder och dejtingappar. De tråcklar sig förbi klyschiga formuleringar och voilá! Sommaren kan börja.

Yrsa Walldén skriver stilsäkert och med humor. Igenkänningen är hög när den ena dryga killen snabbt ersätts av en som är än mer självupptagen. Roxy vrider och vänder på sig själv för att vara den hon tror hon ska vara.
ISBN
9789188665119
Författare
Yrsa Walldén
Format
Inbunden, e-bok
Sidantal
256
Utgivningsdatum
2018-09-03
Omslagsformgivare
Bim Eriksson
Recensioner och bloggar
"Yrsa Walldéns andra bok är laddad med humor, missförstånd, oro och svartsjuka. Hon beskriver den unga kärlekens osäkerhet och sökande på ett innerligt sätt. ... Fint utmejslade personer beskriver ung kärlek när den är som bäst och känsligast."
– Christina Wedenmark, BTJ härter nr 21
Flickvänsmaterial är en sann pärla. Det finns inga ord som beskriver hur vackert skriven den är. Språket är on point och Yrsa Walldén visar upp en exceptionell förmåga att med sina beskrivningar skapa en stämningsfull närhet och skickligt väva ihop läsarens liv med karaktärernas.
Författare
Yrsa Walldén
Yrsa är född 1989, bosatt i Malmö och utbildad manusförfattare och genusvetare. Hon debuterade 2017 med boken "Allt jag inte sa" som nominerades till Slangbellan.
Relaterade böcker