Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Anna Hörnell
I Kalifornien skälver jorden
"Detta måste du veta om Kalifornien: det var det bästa, och det värsta."

Melin lämnar sin norrbottniska hemort och flyger över Atlanten för att plugga på college i San Luis Obispo, en bortglömd stad mitt emellan Los Angeles och San Fransisco. Det är hennes tur nu. Med havet och bergen som kuliss ska även hon äntligen få skälva. Hon faller handlöst – för Kalifornien, för collegelivets eviga festande och för Lucas Sparkman, trots att alla säger att han är dum i huvet. Men Kalifornien brinner och elden kommer hela tiden närmre. Och när som helst kan det komma ett skalv som förstör allt.

Debutanten Anna Hörnell har själv gjort samma resa från Norrbotten till San Luis Obispo. "I Kalifornien skälver jorden" är en fiktiv text, men kärleken till havet, solen och den kaliforniska drömmen är på riktigt.
ISBN
9789188665157
Författare
Anna Hörnell
Format
Danskt band
Sidantal
312
Utgivningsdatum
2019-03-11
Omslagsformgivare
Sara Edström
Författare
Anna Hörnell
Anna Hörnell föddes 1992 i Luleå men har halva hjärtat i San Luis Obispo, en collegestad på andra sidan Atlanten, där hon bodde i fem år. Hon är journalist men får allt svårare att slita sig från litteraturen och har under de senaste åren pluggat skrivande – först på författarskolan i Lund och sedan på Biskops Arnö.