Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Vio Szabo
Att se stjärnor
Iskra och Isabelle lever bara några kilometer från varandra, men kommer från helt olika världar. Till området där Iskra bor flyttar man bara om man inte har något annat val, medan Isabelle har vuxit upp med sjöutsikt, segelbåtar och dyra tävlingshästar.

Av en slump blir båda meddragna på samma roller derby-match och faller handlöst båda två. Iskra blir inspirerad av spelarnas oräddhet och självsäkerhet, medan Isabelle fascineras av deras kampvilja och tävlingskänsla. De börjar spela i samma nybörjarlag och samtidigt som de lär sig älska sporten dras de mot varandra, nästan mot sin vilja.

Men både Iskras psykiskt sjuka mamma och Isabelles rika föräldrar tycker att roller derby egentligen inte är något de borde spela, och med en viktig match planerad behöver Iskra och Isabelle bestämma sig för vem de vill vara.

En strålande debut om lojalitet, klass, kärlek, framtidsdrömmar och, såklart, Roller Derby.
ISBN
9789188665331
Författare
Vio Szabo
Format
Inbunden, e-bok, ljudbok
Sidantal
304
Utgivningsdatum
2021-09-01
Omslagsformgivare
Andreas Jarlén
Författare
Vio Szabo
Vio Szabo är född 1985 i Zrenjanin och kom till Sverige 1992. Hen bor numera i Göteborg och arbetar som kommunikatör. Debuten Att se stjärnor handlar om sporten Roller Derby som Vio både har utövat själv samt coachat och dömt på internationell nivå.