Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Emma Johansson
Skrivet i stjärnor
Ronjas bästis har flyttat till Paris och Ronja är ensam kvar. Hennes syster Maria tycker att hon måste komma ut mer, och ger henne ett uppdrag att säga ja till mer. Och Ronja kämpar verkligen för att göra det. Men när Amit dyker upp och vill gå på dejt blir hon ändå tveksam, han är skolans snygging, en ökänd fuckboy och aldrig intresserad av något seriöst. Med Marias ord ringande i öronen går hon ändå med på att ge honom en chans. Hon ska följa med om han kan övertyga henne om att han inte är som hon tror. Det är ändå helt riskfritt, det är ju inte som att han någonsin kommer att lyckas med det …

Skrivet i stjärnor utspelar sig i samma universum som Emma Johanssons tidigare böcker, och trogna läsare kommer känna igen både vissa karaktärer och Emmas förmåga att sätta ord på de där riktigt utlämnande känslorna.
ISBN
9789188665485
Utgivningsdatum
2023-09-18
Författare
Emma Johansson
Format
Inbunden, e-bok, ljudbok
Recensioner och bloggar
"Emma Johansson fångar verkligen känslan av att vara ung och brottas med motstridiga känslor. En
perfekt feelgood bok om första kärleken!"
ERIKA GRANSTRÖM, BTJ HÄFTE NR 19, 2023
Alltså bara att tänka på den får mig att vilja läsa om den på direkten. Blev alldeles förälskad ♡
En tankeväckande bok om Ronja som bestämmer sig för att ge Amit en chans, trots att han har dåligt rykte. En laddad och fartfylld historia med utgångspunkt i samma universum som författarens andra böcker.
Författare
Emma Johansson
Emma är född 1991 i Anderstorp, i västra Småland, och jobbar som kantpressare inom metallindustrin. 2017 debuterade hon med Papperssjälar som följdes upp av Sönderslagen och Ett halvt hjärta. Skrivet i stjärnor befinner sig i samma universum som dessa tre.
Relaterade böcker