Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Matilda Gunnarsson Rathsman
Pusselbitar
My lever i en värld där alla vet när de ska dö. Hela sitt liv har hon vetat att hon ska dö som artonåring. Men när hon helt oväntat överlever, och det otänkbara händer, vänds allt upp och ner. Nu har det gått ett år och My lever gömd i en lägenhet tillsammans med Theo, Liv och Lotti, de som inte heller dog när de skulle. Men frågan är om detta egentligen kan kallas för liv? My känner mer och mer att ett liv utan frihet inte är ett liv värt att leva. Samtidigt gnager frågorna och saknaden inom henne. Vad var det som hände? Hur kunde det gå så fel?

Pusselbitar är en direkt uppföljare till Tidsfördriv som 2021 vann Hjärtans fröjd-priset, priset för årets bästa ungdomsroman. Det är en roman om livet och döden, om sorg, saknad och ensamhet. Och om hur man fortsätter leva när man egentligen borde vara död.
ISBN
9789188665478
Författare
Matilda Gunnarsson Rathsman
Format
Inbunden, e-bok, ljudbok
Sidantal
288
Utgivningsdatum
2023-09-27
Omslagsformgivare
Annika Bäckström
Recensioner och bloggar
"Språket är sirligt, välskrivet och bitvis nästan poetiskt. Pusselbitar är en fröjd att läsa."
FIA IDEGÅRD, BTJ HÄFTE NR 19, 2023
Författare
Matilda Gunnarsson Rathsman
Matilda är född 1997 och bor i Göteborg. Tidigare har hon gått skrivutbildningar på Jakobsbergs folkhögskola och Ölands folkhögskola. Just nu studerar hon på ett kandidatprogram i Litteraturvetenskap. Hon debuterade 2021 med Tidsfördriv som tilldelades Hjärtans Fröjd-priset för årets bästa svenska ungdomsroman.
Relaterade böcker