Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Stephanie Tromly
Det är försent att vilja hoppa av
Digby har varit borta i flera månader och Zoe börjar äntligen finna sig tillrätta i livet i River Heights. Hon har fått kompisar och en pojkvän och har inte varit inblandad i vare sig inbrott, droghärvor eller hot om att bli sprängd i luften. Men det varar inte länge. En dag står Digby utanför hennes dörr som om ingenting har hänt. Han bryr sig varken om Zoes förvåning över att han är tillbaka, eller hennes pojkvän Austins svartsjuka. Och kyssen som Zoe grubblat på ända sen han åkte verkar han ha glömt. Så hon bestämmer sig för att inte ha något med honom att göra, utan fortsätta med sitt nya problemfria liv. Men just det är inte lätt när Digby är i närheten.

Uppföljare på Det är dags att inte freaka ut som kom ut på Bokförlaget Opal 2015.
Avslutande boken i serien släpps våren 2019.
ISBN
9789188665027
Författare
Stephanie Tromly
Orginaltitel
Trouble makes a comeback
Översättare
Ylva Stålmarck
Sidantal
300
Utgivningsdatum
2017-09-07
Format
Flex
Omslagsformgivare
Sanna Sporrong
Recensioner och bloggar
"Det är försent att vilja hoppa av är den efterlängtade uppföljaren till 2015 års bortglömda succé, och jag är fortfarande imponerad! ... Jag längtar redan tillbaka till River Heights och det unika radarparet!"
Alexandra på bloggen Tusen sidor
En smått galen uppföljare till Tromlys förra "Det är dags att inte freaka ut"!
Eftersom jag själv glömt det mesta av den första delen - förutom att jag gillade den ordentligt - så kan jag säga att den är helt ok att läsa fristående. Man får som läsare ständiga inblickar i de viktigaste bitarna från den förra boken för att ha en rimlig chans att hänga med i svängarna. För svänger gör det. I ett sanslöst tempo. Och med en superskön humoristisk inställning (och ton), som gör läsningen till ett rent och kärt nöje!
Är så svag för den här serien! Den är så otroligt underhållande (snudd på Hollywood-känsla på det bästa sättet) med massor av action och väldigt egna karaktärer.
... Betyg: JA!!! 100x om för fartfylld och underhållande ung vuxen/ungdomsserie med karaktärer som vågar vara lite konstiga och utstickande på gott och ont.
Något annat jag älskar är Tromlys genialitet. Hon skriver så smart och så klurigt och jag förundras över hur hon lyckas binda ihop alla skumma knarkhärvor och allt vad det är. Hur håller hon isär allt och lyckas behålla saker och ting trovärdiga? Den unika kombinationen mellan deckare och contemporary är förresten också klockren. Det är en så perfekt mix och känns inte konstigt alls. Hur nu det är möjligt...!
Jag har omåttligt roligt åt de här böckerna. Jag sitter och småskrockar hela tiden, nästan. För det är fartfyllt och halsbrytande och hejdlöst roligt på det där amerikanska sättet: en visuell sorts humor, så långt från Monthy Python man kan komma, mer åt Stephanie Plum.
Författare
Stephanie Tromly
Stephanie Tromly föddes i Manila, växte upp i Hong Kong och har jobbat som manusförfattare i Los Angeles. Nu bor hon i Winniepeg tillsammans med sin man och son.