Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Lygia Day Peñaflor
Allt det här är sant
När fyra kompisar från en exklusiv privatskola träffar den kända författaren Fatima Ro, som skrivit deras favoritbok, blir de förbluffade över hur familjär hon är. De blir bländade av hennes kändisskap och i takt med att de kommer närmare varandra börjar de berätta saker för Fatima, hemligheter som de inte delat med någon annan.

Ett år senare blir kompisarna chockade över att Fatima Ro släppt en YA-roman som bygger på just deras hemligheter! Men hjälp av dagboksanteckningar, mejlkonversationer, transkriberingar från intervjuer och utdrag ur Fatimas nya roman nystas en historia full av lögner, svek och avundsjuka upp. Avslöjandena är förödande, och ungdomarna kan inte komma undan rampljuset eller det faktum att de riskerat allt för att vinna Fatimas godkännande. Boken leder till en tragedi som ingen av dem kommer att återhämta sig ifrån. Och det visar att ingenting är vad det verkar varken för tjejerna eller för läsaren.
ISBN
9789188665102
Författare
Lygia Day Peñaflor
Orginaltitel
All of this is true
Översättare
Carina Jansson
Sidantal
416
Utgivningsdatum
2018-09-19
Format
Danskt band
Omslagsformgivare
Moa Schulman
Recensioner och bloggar
"I read this entire book on a flight...that’s how addictive it was! I couldn’t put it down. The entire concept was so unique and well-executed, with little twists all the way throughout it. It’ll keep you thinking, and make you question what you believe."
Korrina på Goodreads
Allt det här är sant är en snabbläst bladvändare
Boken får mig att tänka på Den hemliga historien och En av oss ljuger på en och samma gång, det är riktigt bra och jag hoppas verkligen på fler böcker av Lygia Day Penaflor.
Författare
Lygia Day Peñaflor
Lygia Day Peñaflor arbetar som lärare för barnstjärnor på filmuppsättningar och bor med sin man på Long Islands North Shore. Allt det här är sant är hennes andra roman. Den har beskrivits som en blandning av Pretty little liars och 13 skäl varför.