Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Yrsa Walldén
Allt jag inte sa
Tänk att flytta till en helt ny stad utan att känna en enda människa. Tänk att börja på högskola och plugga manusskrivande för tv och film. Och tänk att möta Dena, ditt livs kärlek, som verkar känna precis som du. Tänk att hantera allt detta, ett nytt hem, nya vänner, ett nytt du, när allt du kan tänka på är en överväldigande kärlek som tar över hela din kropp.

En fantastisk debut om de där stora känslorna som tar över ens liv och vänder allting upp och ner.

Allt jag inte sa är nominerad till Slangbellan, BULTs årliga debutantpris.
ISBN
9789188665034
Författare
Yrsa Walldén
Format
Inbunden bok, Pocket, Ljudbok & E-bok
Sidantal
224
Utgivningsdatum
2017-09-07
Omslagsformgivare
Moa Schulman
Boktrailer
Recensioner och bloggar
"Jag läser, bläddrar, ler, läser, snyftar lite, bläddrar, fulgråter…
För det är Så. Jävla. Bra."
TinaO
Jag har läst en magisk bok!! ...
det var länge sen jag kände så här mycket för en bok. ... den här träffade mig rätt i magen, hjärtat, tarmarna och kinderna.
Allt jag inte sa är en fantastiskt fin berättelse om de stora känslorna, om kärleken som tar över din kropp och lamslår dig ut i varje fingertopp. ... Yrsa Walldéns språk är både vackert och självklart och jag nit mig igenom hela läsningen.
Allt jag inte sa är den perfekta sträckläsningsboken. Kapitlen är korta och sidorna flyger förbi i ett rasande tempo. En riktig bladvändare som är nästintill omöjligt att lägga ifrån sig. Det välkända uttrycket "bara en sida till..." passar in utmärkt här, för precis den känslan har jag genom hela boken. Språket är träffsäkert och flyter sådär fint att jag nästan glömmer bort att jag läser.
På något sätt kändes att läsa Allt jag inte sa som att komma hem.
Vackert språk, gillar huvudpersonen mycket väldigt mycket. Känner igen mig en massa i att lämna den tysta bakom i lilla staden och börja om hitta sig själv och sina människor.
Jag läser, bläddrar, ler, läser, snyftar lite, bläddrar, fulgråter… För det är Så. Jävla. Bra. Det är den där första stora vuxna kärleken, den där som slår till med ful kraft och som en inte kan värja sig mot. Den där kärleken som lyfter en högt över allt och alla, som ger en vingar och gör en full av fladdrande varma fjärilar. Den där kärleken som en tror att en aldrig kommer repa sig från om den går sönder, den som lämnar ens hjärta krossat och smutsigt på ett stengolv.
Författare
Yrsa Walldén
Yrsa är född 1989, bosatt i Malmö och utbildad manusförfattare och genusvetare.
Relaterade böcker