Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Novellförfattare
Du springer
Vi springer genom livet, ibland fort, ibland långsamt, och ibland förbi händelser som får oss att stanna upp. Kanske får händelserna oss att förändras, att bli nya former av oss själva, kanske händer ingenting och vi springer bara vidare, kanske hamnar vi någonstans mitt emellan och springer vidare som en blandning av de olika versionerna av oss själva.

Vi bad elva personer ge sin version av de här händelserna som antingen definierar oss eller bara rinner förbi utan att lämna några spår. Resultatet blev en samling med noveller, serier och dikter som berättar om att bli vuxen, eller om att inte bli det.
ISBN
9789188665140
Utgivningsdatum
2019-04-11
Författare
Novellförfattare
Övrigt
Foto: Felix Ruder
Boktrailer
Recensioner och bloggar
"Du springer är en väl genomförd samling texter!
... Texterna är intressanta och engagerande. De ställer frågor som är relevanta och lätt att identifiera sig med."
Christina Wedenmark, Bibliotekstjänst, häfte 12 2019
Vilken fin samling texter Du springer är! Läste precis ut den och är överrumplad över hur pass bra och välskrivna alla texterna i boken är. ... En bok med hög igenkänning som jag tror att alla som är eller har varit unga kan känna igen sig i.
Du får känslan av att vara ung. Det här är en bok fylld av känslor och tankar. Om val, funderingar men också ifrågasättande. Att följa normer eller att frångå normer och göra på sitt sätt. Det är mycket kyssar, det är sex, det är död. Men det är också att tappa bort sig själv i kärleken, hur hittar man tillbaka till kompisarna efter det?
Författare
Novellförfattare
Gå in på respektive upphovsmans profil för mer information