Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Författare
Karl Modig
Alla titlar
på VOX & Opal
När jag var liten kallade jag det alltid för att tänka. Att tänka innebar att jag, i mitt huvud, byggde långa och komplicerade historier. Kanske var det för att jag var ensambarn, kanske var det för att jag hade mycket fantasi, men det hjälpte mig att underhålla mig själv. En gång skulle jag åka en lång tågresa med min faster och hon har berättat att hon var orolig för hur hon skulle kunna underhålla sjuåriga jag i fem långsamma timmar. Så när tåget lämnade stationen så lutade hon sig mot mig och började småprata men efter bara någon minut så vände jag mig mot henne och sade "nu ska jag tänka" och så var jag tyst resten av resan. Jag minns särskilt en historia som handlade om att jag blev en varulv och att grannflickan blev en vampyr och att det till slut ledde till att vi skulle stoppa ett krig mellan varulvarna och vampyrerna.
Jag antar att det är någonstans där som mitt skrivande började, med att inte alls skriva. Det är berättandet som driver mig. Berättandet har jag haft med mig lika länge som jag kunnat alfabetet och även om det mesta nu för tiden sker när jag skriver på datorn så kan det fortfarande hända att jag sitter på tunnelbanan och tänker.

Karl Modig är född 1994 och har tidigare gett ut två ungdomsromaner på Gilla Böcker. När han inte så skriver så studerar han masterprogrammet i War Studies på Försvarshögskolan. Han tycker om politik, superhjältar och att skriva ledsna böcker med en glimt av humor.
Böcker utgivna på Vox