Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Emma Johansson
Sönderslagen
Juliet har flytt från Stockholm till en liten ort i Småland där hon läser franska på folkhögskolan. Hennes föräldrar är minst sagt besvikna. Men Juliet var tvungen att åka, bort från familjens bojor och det som hände i somras. Nu bor hon inneboende i ett litet rum och även om livet inte är ett stort äventyr trivs hon och har äntligen börjat känna ett lugn. Åtminstone tills hon träffar Emil. Juliet faller handlöst och släpper Emil närmre än hon släppt någon annan. Men han brottas med sina egna problem, och när Juliet får reda på exakt hur våldsam han kan vara börjar kampen. Kan hon verkligen bli kär en kille som honom och samtidigt skydda sig själv?

En roman om att hitta sig själv och våga öppna sig igen efter en traumatisk händelse. Emma Johansson debuterade 2017 med Papperssjälar som blev väl mottagen och bland annat blev nominerad till Stora ljudbokspriset. Sönderslagen är en löst sammanhängande fortsättning på den.
ISBN
9789188665188
Författare
Emma Johansson
Omslagsformgivare
Annika Bäckström
Sidantal
256
Utgivningsdatum
2019-09-23
Recensioner och bloggar
"Språket flyter lätt och beskrivningarna av både miljön, nutid och bipersonerna känns äkta och genuina. ... Sammanfattningsvis följer Emma Johansson upp sin starka debut med ännu en engagerade ungdomsroman med tunga ämnen."
Anna Wilner, Bibliotekstjänst, häfte 22
Sönderslagen bjöd på en underbar läsning med karaktärer som man bara vill läsa mera om och med en charmig romans! Rekommenderas varmt!
Jag tycker att Emma Johansson överträffar sig själv med den här boken, samtidigt som allt som gjorde Papperssjälar så fantastisk finns här också.
Emma Johansson klättrar sakta men säkert upp till att bli en av mina svenska favoritförfattare. Hon har ett så vackert men ändå självklart och okonstlat sätt att skriva, som får mig på fall varje gång.
Sönderslagen är en gripande berättelse om kärlek och att stå upp för sig själv!
Författare
Emma Johansson
Emma är född 1991 i Anderstorp, i västra Småland, och jobbar som kantpressare inom metallindustrin. 2017 debuterade hon med Papperssjälar som nominerades till Stora ljudbokspriset.
Relaterade böcker