Sök efter ISBN, titel eller författare
Resultat:
Inga fler resultat att visa.
Böcker
Författare
Om oss
Kontakt
Manus
Press
Emma Johansson
Ett halvt hjärta
Elias har sin värsta sommar någonsin. Hans föräldrar har tagit hans dator och bestämt att han ska sommarjobba som vaktmästare istället för att spela. Kan det bli värre? Ja kanske, för när Elias kommer till nya jobbet är Finn där. Finn som är Elias bästa vän från barndomen och som alltid brukade komma för att bo hos sin morfar på somrarna. Finn som krossade Elias hjärta när han en sommar inte kom tillbaka, och aldrig hörde av sig och sa varför. Finn som inte ens verkar känna igen Elias längre. Men kanske blir sommaren inte fullt så illa som Elias trott, eller så blir
den mycket mycket värre.

Ett halvt hjärta utspelar sig i samma universum som Emma Johanssons tidigare böcker, och trogna läsare kommer känna igen både vissa karaktärer och Emmas förmåga att sätta ord på de där riktigt utlämnande känslorna.
ISBN
9789188665430
Författare
Emma Johansson
Format
inbunden bok, pocket, ljudbok & E-bok
Sidantal
310
Utgivningsdatum
2022-09-12
Omslagsformgivare
Annika Bäckström
Recensioner och bloggar
Ett halvt hjärta är den tredje boken jag läser av Emma Johansson och hon visar ännu en gång att hon kan skriva för jag älskade språket som var så lätt att komma in och så målande, och gjorde att jag bara ville fortsätta läsa.
Det här en en fantastiskt bok, den är rolig, romantiskt och har så fina och levande karaktärer! Kan garantera 100 procent igenkänning för dig som varit kär, till dig som har syskon eller till dig med jobbiga föräldrar som tycker att du har för mycket skärmtid... Men jag lovar att den här boken är värd att lägga ifrån dig telefonen för!
Författare
Emma Johansson
Emma är född 1991 i Anderstorp, i västra Småland, och jobbar som kantpressare inom metallindustrin. 2017 debuterade hon med Papperssjälar som följdes upp av Sönderslagen. Ett halvt hjärta befinner sig i samma universum som dessa två.
Relaterade böcker